Tanácsadás

A gyermekek fejlődésével kapcsolatban eltérést tapasztalva gyakran tanácstalanok a szülők, hogy milyen fejlesztésre, segítségre lehet szükség. A szakemberek kompetenciája eldönteni, hogy milyen esetekben jelent megoldást a rendszeres fejlesztés, illetve mikor elegendő a tanácsadás.

A szülők számára gyakran az is hatékony segítség, ha home training formájában kapnak szakszerű útmutatást gyermekük fejlődésével, fejlesztésével kapcsolatban.

Online tanácsadás során lehetőséget biztosítunk a konzultációra a gyermek fejlődési ütemével, aktuális állapotával kapcsolatban. A részletek megismerését követően kijelölhető a megfelelő fejlesztési/tanácsadási irány, valamint a további szükséges vizsgálatokról is tájékoztatjuk a szülőket.

Vizsgálati lehetőségek

Hallásvizsgálatok gyermekkorban

A beszédfejlődés megfelelő ütemének  egyik alappillér az ép hallás.  Gyermekünk kommunikációs és tanulási képességeinek kibontakoztatásához, későbbi iskolai teljesítményéhez is elengedhetetlen az auditív ingerek pontos feldolgozása.

MSSST

Szülőként már az iskolába lépést megelőzően is szeretnénk tájékozódni gyermekeink tanuláshoz szükséges képességeiről. Ennek megállapítására a szakembereknek többféle eszközük van.

Copyright © 2017 Hepp Katalin - Minden jog fenntartva. A honlapon található tartalmak a szerző írásos beleegyezése nélkül nem másolhatók le és nem használhatók fel.

Free Joomla! template by L.THEME