Hepp Katalin

Gyógypedagógus-logopédus

 Nyitvatartás bejelentkezés alapján

 

Bemutatkozó

Gyógypedagógus-logopédusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a terápiás munka legkülönfélébb területein próbálhatom ki magam. A beszédindítás, az artikulációs zavarok terápiája és a diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia terápiák mellett gyakorlatot szerezhettem iskolai előkészítő csoportokkal való foglalkozások területén, a beszédfeldolgozási zavarokkal küzdő gyermekek fejlesztésében.

A felnőttek ellátása során stroke rehabilitáció és artikulációs zavarok terápiája területén van tapasztalatom, valamint hallássérült személyek szájról olvasási tréningjeit tartottam.

A logopédiai vizsgálatok lebonyolításán túl kiemelt feladatnak tartom, hogy a szükséges kiegészítő vizsgálati lehetőségeket is feltérképezzem a családok számára.

A diagnosztikai és terápiás munka mellett párhuzamosan zajlik a szülőkkel, hozzátartozókkal és szakemberekkel való konzultáció, hiszen az egyénre szabott fejlesztési célok kijelölése és eredményes megvalósítása csak szoros együttműködésben valósulhat meg.

Célom, hogy az élményekkel teli tanulás útját, lehetőségét minél több gyermek számára elérhetővé tegyem.

 

Térkép

 

 Utcakép

Utcakép

 

Látogatók: Ma 2 | Ezen a héten 26 | Ebben a hónapban 355 | Összesen 10868

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2017 Hepp Katalin - Minden jog fenntartva. A honlapon található tartalmak a szerző írásos beleegyezése nélkül nem másolhatók le és nem használhatók fel.

Free Joomla! template by L.THEME