Hepp Katalin

Gyógypedagógus-logopédus

 Nyitvatartás bejelentkezés alapján

 

Bemutatkozó

Gyógypedagógus-logopédusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a terápiás munka legkülönfélébb területein próbálhatom ki magam. A beszédindítás, az artikulációs zavarok terápiája és a diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia terápiák mellett gyakorlatot szerezhettem iskolai előkészítő csoportokkal való foglalkozások területén, a beszédfeldolgozási zavarokkal küzdő gyermekek fejlesztésében.

A felnőttek ellátása során stroke rehabilitáció, artikulációs zavarok terápiája és diszfónia terápia területén van tapasztalatom, valamint hallássérült személyek szájról olvasási tréningjeit tartottam.
A logopédiai vizsgálatok lebonyolításán túl kiemelt feladatnak tartom, hogy a szükséges kiegészítő vizsgálati lehetőségeket is feltérképezzem a családok számára.

A diagnosztikai és terápiás munka mellett párhuzamosan zajlik a szülőkkel, hozzátartozókkal és szakemberekkel való konzultáció, hiszen az egyénre szabott fejlesztési célok kijelölése és eredményes megvalósítása csak szoros együttműködésben valósulhat meg.

Célom, hogy családias légkört teremtve, a szülő-gyermek kapcsolatot középpontba helyezve segítsem a hozzám fordulókat. A gyermekeknek az örömteli, játékos tanulás lehetőségét szeretném biztosítani. A szülőket pedig a folyamatos visszajelzéssel és gyakorlati tanácsokkal támogatom.


Szakmai továbbképzések, tanfolyamok, speciális terápiás ismeretek:

  • 2012 GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápia
  • 2013 A serdülő-, és felnőttkori dadogás terápiája- elmélet és gyakorlat
  • 2015 NILD-Fonológiai tudatosság
  • 2017 Játékterápia- esetkezelés (Érzelmi- és viselkedészavarok felismerése és kezelése az Integratív Játékdiagnosztika és Játékterápia módszerével)
  • 2019 Mozgásprogram eltérő fejlődésmenetű 0-8 éves korosztály számára (primitív reflexmaradványok, általános éretlenség, tanulási részfunkció- és viselkedészavar, hiperaktivitás, autizmus spektrumzavar esetére)

 

Térkép

 

 Utcakép

Utcakép

 

Látogatók: Ma 46 | Tegnap 72 | Ezen a héten 46 | Ebben a hónapban 788 | Összesen 12350

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2017 Hepp Katalin - Minden jog fenntartva. A honlapon található tartalmak a szerző írásos beleegyezése nélkül nem másolhatók le és nem használhatók fel.

Free Joomla! template by L.THEME