Online tanulás

1. Előadás

Előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz arra, hogy megismerkedjen azokkal az eszközökkel, melyek segítségével egyszerűen és gyorsan készíthet látványos prezentációkat. Most egy kattintással végignézhetitek, kipróbálhatjátok:

2. Gondolattérkép

Az új ismeretek rendszerezéséhez nélkülözhetetlen eszköz is elérhető online formában. Ha megtanítjuk használatát a gyerekeknek, remek lehetőséget biztosít számukra az önálló tanulás felé vezető úton. Íme a legismertebbek:

3. Szófelhő

A szófelhőkészítő lehetőséggel egy kis ismerkedés:

4. Feladatlapok készítése

Számtalan feladatlapkészítő segítheti a munkánkat, ebben az összesítőben most egyet emelnék ki:

5. Virtuális faliújság

A gyerekekkel közösen is készíthettek egy-egy témában emlékeztetőt, ezáltal színesítve a mindennapos tanulást:

Tags: , ,

Blog

Hangtani Tudatosság Gyorsteszt és Hang-lépcső Tréningprogramok

Hang-lépcső, a hangtani tudatosság diagnosztikája és fejlesztése

Szól-e? Szűrőeljárás az óvodáskori logopédiai ellátásához

5-6 éves korú gyermekek beszéd-, és nyelvi képességeinek feltérképezésére szolgáló eljárás.

Babzsák Fejlesztő Program

Kiscsoportos formában zajló tréning, melynek során a társas helyzetekben szükséges szociális és kommunikációs készségek kialakítása, fejlesztése, gyakorlása történik. A program kidolgozása az Autizmus Alapítvány munkatársainak nevéhez köthető, Őszi Tamásné szerkesztésében vált ismertté.

Figyelemfejlesztő program

A figyelemfejlesztés kislabdákkal videó csomag olyan 3-8 év közötti gyermekeknek és szüleiknek készült, akik szeretnének otthonra hatékony és egyben szórakoztató fejlesztő játékötletek kapni.

Kognitív Profil Teszt

A gyermekek képességeinek feltérképezéséhez számtalan vizsgálóeljárással és diagnosztikai eszközzel próbálunk közelebb kerülni. Mivel egyre több a kiegyensúlyozatlan képesség-struktúrával rendelkező gyermek, ezért indokolt, hogy minél alaposabban megismerjük az adott gyermekre jellemző gondolkodási műveletek, folyamatokat.

Látogatók: Ma 0 | Tegnap 51 | Ezen a héten 299 | Ebben a hónapban 1130 | Összesen 115218

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2017 Hepp Katalin - Minden jog fenntartva. A honlapon található tartalmak a szerző írásos beleegyezése nélkül nem másolhatók le és nem használhatók fel.

Free Joomla! template by L.THEME