Kapcsolat

Hepp Katalin

Gyógypedagógus-logopédus

 Nyitvatartás bejelentkezés alapján
Kanizsa kártya elfogadóhely


 

Bemutatkozó

Hepp Katalin

Gyógypedagógus-logopédusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a terápiás munka legkülönfélébb területein próbálhatom ki magam. A beszédindítás, az artikulációs zavarok terápiája és a diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia terápiák mellett gyakorlatot szerezhettem iskolai előkészítő csoportokkal való foglalkozások területén, a beszédfeldolgozási zavarokkal küzdő gyermekek fejlesztésében.
A felnőttek ellátása során stroke rehabilitáció, artikulációs zavarok terápiája és diszfónia terápia területén van tapasztalatom.
A logopédiai vizsgálatok lebonyolításán túl kiemelt feladatnak tartom, hogy a szükséges kiegészítő vizsgálati lehetőségeket is feltérképezzem a családok számára.
A diagnosztikai és terápiás munka mellett párhuzamosan zajlik a szülőkkel, hozzátartozókkal és szakemberekkel való konzultáció, hiszen az egyénre szabott fejlesztési célok kijelölése és eredményes megvalósítása csak szoros együttműködésben valósulhat meg.
Az online anyagok kidolgozásánál arra törekedtem, hogy a gyermekekhez közel álló képanyaggal és egyszerűen, minimális eszközzel kivitelezhető ötletekkel segítsem az otthoni gyakorlást.

Az epelus.hu és enappy.com oldalak nemzetközi szakértői csapatának tagjaként tanácsadással, szülők számára készített tanfolyamokkal, előadásokkal, online workshopokkal támogatom a családokat.

Szakemberek számára elérhető akkreditált továbbképzésünk: Komplex nyelv-, és beszédfejlesztés kisgyermekkorban

Célom, hogy családias légkört teremtve, a szülő-gyermek kapcsolatot a középpontba helyezve segítsem a hozzám fordulókat. A gyermekeknek az örömteli, játékos tanulás lehetőségét szeretném biztosítani. A szülőket pedig a folyamatos visszajelzéssel és gyakorlati tanácsokkal támogatom.

Szakmai tagságok:

 • Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete
 • Magyar Logopédusok Szakmai Szövetsége
 • Magyar Rehabilitációs Társaság- Klinikai logopédia szekció
 • Démoszthenész Egyesület

Szakmai továbbképzések, tanfolyamok, speciális terápiás ismeretek:

 • 2012 GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápia
 • 2013 A serdülő-, és felnőttkori dadogás terápiája- elmélet és gyakorlat
 • 2015 NILD-Fonológiai tudatosság
 • 2017 Játékterápia- esetkezelés (Érzelmi- és viselkedészavarok felismerése és kezelése az Integratív Játékdiagnosztika és Játékterápia módszerével)
 • 2019 Mozgásprogram eltérő fejlődésmenetű 0-8 éves korosztály számára (primitív reflexmaradványok, általános éretlenség, tanulási részfunkció- és viselkedészavar, hiperaktivitás, autizmus spektrumzavar esetére)
 • 2021 CranioMandibularis Diszfunkciók Terápiája (CMD)
 • 2022 Asszertív kommunikációs tréning
 • 2022 Coach képzés
 • 2022 Az Alkalmazott Viselkedéselemzés (ABA) eszközei autizmussal és más viselkedésproblémákkal élő gyermekek fejlesztésének és integrációjának elősegítésére (akkreditált képzés)
 • 2022 A pedagógus mint a gyermek lelki segítője
 • 2022 Hang-lépcső, a hangtani tudatosság diagnosztikája és fejlesztése

 

Várhelyi Boglárka

Várhelyi Boglárka vagyok, viselkedéselemző. A Pszichológus Alapképzés elvégzése után számos, a Pécsi Tudományegyetemen szerzett mind gyakorlati, mind elméleti tudásomat tudom immár kamatoztatni.

Birtokában vagyok pszichológia tudomány, ezen belül pedig a fejlődéslélektan elméleti alapismereteinek és alapvető módszereinek. Emellett képzésem során olyan készségeket és technikákat sajátíthattam el, amelyek lehetővé teszik számomra az egyének és csoportok mélyebb megismerését, illetve fejlesztését.

Magamat mindig is magas empatikus képességgel rendelkező, a kommunikációra és a problémamegoldásra fókuszáló embernek tartottam. Fontos számomra a rugalmasság és a személyre szabott bánásmód, hiszen két egyforma ember nem létezik.

Célom, hogy minden korosztályú és élethelyzetű gyermek megtapasztalhassa a megértettség érzését. Illetve tudatában legyen, hogy létezik egyfajta kommunikációs csatorna, amelynek segítségével kapcsolódhat másokhoz és jobban megismerheti önmagát.

 

Szalai-Lászlók Kitti

Szalai-Lászlók Kitti vagyok, tanulásban akadályozottak és pszichopedagógia szakos gyógypedagógus. Már közel 10 éve dolgozom utazó gyógypedagógusként, munkám során sok viselkedés és magatartászavaros, figyelemi nehézségekkel küzdő, diszlexiás gyermekkel találkozom.
Tudásomat folyamatosan bővítem, hogy a hozzám forduló gyerekeknek minél komplexebb segítséget tudjak nyújtani. Számos tanfolyamot elvégeztem többek között a Komplex Mozgásterápiát, a TKP-Tanulás Könnyítő Programot, a Mozaik Szorongásoldó Programot, a Tanulási coachingot, ASTOP-Auditív Stresszt Oldó Programot. Jelenleg rajzelemzés és Ifjúság coaching módszertanát sajátítom el.
Célom, hogy a gyerekeknek a tanulás örömöt okozzon. Hiszem, hogy megfelelő módszerekkel szorongás nélkül is lehet szórakoztató a tanulás.

Saját fejlesztésű játékcsomagjaim itt érhetők el: www.jatszvaolvass.hu

 

Térkép

 

 Utcakép

Utcakép

 

Látogatók: Ma 26 | Tegnap 82 | Ezen a héten 213 | Ebben a hónapban 1367 | Összesen 117174

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2017 Hepp Katalin - Minden jog fenntartva. A honlapon található tartalmak a szerző írásos beleegyezése nélkül nem másolhatók le és nem használhatók fel.

Free Joomla! template by L.THEME